Kolikrát?
Anotace: ocitnete se na místě, které je jenom sen..
Kolikrát jsem ti odpustila?
Kolikrát jsem se zeptala proč?
Kolikrát jsem se vysmívala sama sobě?
Vím, jsem zlá.
Raduju se z cizí bolesti
a to mě naplňuje tím,
že zrovna já v tu chvíli jsem na tom
lépe než vy.
Nikdo neví jaká jsem,
nikdo mě nemiluje,
vy žijete svým snem,
a smrt ve vás tiše podřimuje.
Ráno se probudíte s pocitem,
že budete mít další krásný den,
ale pak se všichni ocitnem,
tam, na místě,
které je jenom sen.
Myslíte si že jste v nebi?
Omyl.
JSTE V PEKLE!
a tam zůstanete.
Sbohem..
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
Komentáře (2)
Komentujících (2)