Kvílení
a z krve stane se kámen
až dnešek zreziví
pole umře až se zkoseným lánem
do jara pak střízlivý
a z prázdnoty prázdno
poté vyprchá
ty ulehneš na dno
listopad na chvíli žezlo přenechá
a až poslední zrno
půjde taky spát
budeš chtít hodiny zas přesýpat
a pak znovu z hlíny začnou růst
dětská znamení
myšlenka však pupeny
v květy nezmění
Přečteno 286x
Tipy 7
Poslední tipující: mely, Gabrielle, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (1)
Komentujících (1)