jednu smutnou píseň pějme
ať ve voze drahém, skvělém
či v kabátě ošuntělém
dopadneme oba stejně...
***
Jiří senior
07.10.2010 09:32:00 | j.c.
"čas je relativní"
děl jeden moudrý muž
tak motor ještě vzpruž
a v jeho řevu zívni...
"čas je protihráč"
zas říká přísloví
však zbytek ještě tlač
než slunce znachoví...
06.10.2010 10:32:00 | šuměnka
mám podobné pocity, poslední dobou :-), jak v autě, tak mimo..dobře vyjádřené, ST :-)
05.10.2010 09:37:00 | Gabrielle
jdu pomalu
k horizontu jak tulák
co hledá sny,kameny u cesty
drobky lásky
sousta radosti
slunce v očích kolemjdoucích
občas přísun udělám
obrátku taneční
dny nahlížejí mi do oken
a já jdu ven...
provětrat duši...
ST
05.10.2010 07:56:00 | Mbonita