Papírová romance
Pastel podzimu
ve Tvých vlasech
Jako stuha
v útlých pasech
stověžatých dam
plyne
zcela sám
Jako řeka po nábřeží
dostanu se k tobě
stěží
Jak papír na zemi
do nitra schoulený
zcela němý
a čeká podél stěny
na lásku
připadám si co chvíli
škoda že jsem bílý
a jenom
z provázků
Přečteno 299x
Tipy 17
Poslední tipující: jedam, teď už nikdo, Quigleika, Květka Š., saddova, Gabrielle, hanele m., CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)