Mamince k narozeninám
Anotace: báseň vyjadřuje vše, nepotřebuje anotaci
Sbírka:
Jen pro ni
Bez tebe bych nebyl,
bez tebe bych nežil.
Dala jsi mi život, dala jsi mi sen.
Však dnes ty máš svůj den.
Kulatá šestka a kulatá nula.
Jak ty jsi životem plula?
60 let slavíš na tomto krásném světě.
Mé díky nejde vyjádřit v jedné větě.
Ačkoliv to někdy i tak nevypadá,
pořád jsi pro mě ta prvořadá.
Tebe na světě mám nejradši.
Ty jsi pro mě ta nejsladší.
Přeji ti vše nejlepší k narozeninám.
Na tebe nikdy já nezapomínám.
Již nevím, co bych napsal dál.
Štěstí a zdraví snad jen popřál.
Má synovská láska se nedá slovy vyjádřit.
Jsi nejlepší maminka a to mohu potvrdit.
Přečteno 812x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)