Pereš svou chandru, tak neždímej příliš,
ať se moc nescvrkne, co na šňůře pak visí,
ať dál jsi SVÁ a ne sražená ČÍSI,
ať s větry v souznění vlaješ, fičíš a sílíš!!
:o)
tahle básenka je přímo skvostná!!
06.10.2010 19:12:00 | Cecilka
Když odehnat chci z duše splíny
klesnu na kolena
a dotýkám se hlíny
drolím ji něžně v dlaních
nadechuju se vůně pravdy
své existence
jsem jen lístek
přilepený na dveřích kredence
po babičce
když těžko moc těžko mi je
už nedaří se snům
jdu ke kořenům...
a vím
tam nacházím očištění
první příčku žebříku
v cestě nahoru...za duhou
vlastně rovnici se samou neznámou
co stojí za to znova spočítat...
ST
05.10.2010 20:52:00 | Mbonita
Já, paní Chandra, milenka parádivá
lahodná sousta života snídám
povečeřím vše co nabízí mi Zem
obědvám pozitiva a slzy za pasem
ST!
05.10.2010 19:01:00 | hašlerka