Chladná mlha, tichý kraj,
šedé světlo, klidně hraj.
Neopouštěj svoji roli,
prohrávat, vím, hodně bolí.
Vidíš, máš tu diváky,
koukej, cení tesáky.
Nestrachuj se, ukloň se,
tvá hra je už u konce.
Tep se náhle zesílil,
pozdrav město Silent Hill.
17.10.2010 09:24:00 | CRASH