Prosím, osolit
Prosila bych - špetku soli
bez úsměvů
Prosila bych - ještě trochu
bez úsměvů
Prosila bych osolit - ránu v duši
a nešetřit
Prosila bych osolit - jizvy na srdci
a nešetřit
Nešetřit a bez úsměvů
- nyní mohu dál žít
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Linda Etschyick, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)