Řádky na památku
Tichá louka
klidný lán
byl to ale skvělý plán
Slunce zašlo
měsíc svítí
kolem voní luční kvítí
Ozářená měsícem
v ruce láhev s lambruscem
jdu si možná splnit sen
Není nad nádherné bytí
možná jenom dobré pití
dovedlo mě to až sem
Bolest, ticho a už zase
opouští mě v přímé trase
kousek mojí ženské duše
Na památku brázdí mi
pár ran ruku
jsou tam s dalšími
Tyto chvíle jsou mi vzácné
to vždy když moje duše praskne
cosi ve mně tiše zhasne
Proto možná na památku
kreslím na ruku si řádku
tupým střepem loučení
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, JohnyD., Gabrielle, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)