Past
Trochu zvláštní
a trochu jiná
je tou
nejhezčí básní
s nádechem hororu
Je trochu zvláštní
vezme tě do hrobu
Má kůži jak samet
rty trny z kašmíru
ruce krajek
a ladnost
šitou na míru
Je trochu zvláštní
vlasy jak vítr sám
nevinný obličej
vilného satana
co svádí k hrám
Je ještě nespoutaná
jak stádo
divokých koní
jak vlny v příboji
Kdekdo ji
zkrotit či milovat chce
a někdo obojí
Je trochu zvláštní
jak se s ní sblížíš
tak to je zle
sotva ji políbíš
tvé tělo ustrne
Je trochu zvláštní
neb na rtech
a v žilách
jí koluje jed
Jak psáno v knihách
a na oprýskaných zdech
..pokud ji spatříš
zemřel jsi hned
Přečteno 350x
Tipy 12
Poslední tipující: Sladkalu, Jacob P. Verlaine, Larey, Mbonita, Květka Š., labuť, Gabrielle, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
Komentáře (3)
Komentujících (2)