Anotace: ncd
Kam chceš zdrhat?
Před sebou neutečeš, ať chatuješ dlouho, jak chceš.
Co se tím změní? Jen chvilkové citové rozpoložení...
05.10.2010 19:33:00 | jehlaspichlas
tady v tom jsou dobre i mene dobre casti... chybí mi tam interpunkce...
05.10.2010 18:11:00 | saddova
Lidé mají oči všude a nejvíce ti,co by si měli sami zamést před vlastním prahem,viď?Ale můžeme si říkat,že dokud se o nás mluví,tak víme,že žijeme:-)).
05.10.2010 17:51:00 | CULIKATÁ