Jantarová
Anotace: inspirated by: Modlitba pro Kateřinu Horovitzovou
Jantarová
Odečte dny co uplynuly
od bezesných dlouhých nocí
jak z lepkavé těžké smůly
srdce svítí nad bezmocí
Cítit vůni zašlých stran
a hledat toho, kdo má vinu
v meziřádky připoután
kdo opustil Kateřinu
Dnes už má snad kratší vlasy
a dny jsou zase jantarové
v tichu noci namlouvá si,
že skutečnost je,
co je snové
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)