Anotace: ...Stáří je nepěkná vlastnost..(M. Horníček)
Dano, neděláš na ministerstvu financí nebo na berňáku nebo ...? (manželku?)
06.10.2010 23:38:00 | Zasr. romantik
znám spousty plžů
kterých je třeba zasolit
za noci dlouhých nožů
kdy slyším nocí rýče rýt
..a bude klid?
06.10.2010 17:13:00 | zenge
To nevymyká se mému rozumu
jak ta havěť překonala železnou oponu
když již před sametovou revolucí
vzala mou zahradu ztečí
06.10.2010 09:30:00 | Kars
Ti slimáci
jsou žoldáci
najatí introdukcí
světovou
jež zove se pohyb zboží
v unii
pokračováním je
klanů jejich tvoření
prostě...množení:-)
ST
05.10.2010 21:04:00 | Mbonita