zdá se mi, že jsem asi obránce na straně hřiště, kde hrají ti, kterým se to líbí
06.11.2010 15:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Už jednou jsem psala, že nehledím na úpravu básní. Piši technikou proudu vědomí. Kdybych přemýšlela nad úhledností ztratilo by to svoje kouzlo. ;-)
06.10.2010 16:03:00 | Sharáda
nejdriv vazes rymy, pak zase ne, pak zase naka snaha je, zmatene dilo, mohlo byt urcite lepsi, co se tyka rytmu a hlavne tech rymu, prijde mi odflakla, mozna jen muj dojem, ale je to tak.
05.10.2010 22:26:00 | saddova