Anotace: tak jak to je..
Když to bylo rozpracované,tak se mi to líbilo,možná se to mělo otesat.. Je mi jasné,že ten konec je nějak nedotažený.. vnitřní pocity,jsou vnitřní..Takže děkuji za názor:)
06.10.2010 18:32:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků
na zpracování chtělo asi víc zapracovat, něco to má v sobě, ale až zbytečně to vyšumělo..
05.10.2010 23:37:00 | blue