Vzdálená
Anotace: Manon je inspirace. Manon je život, co nejde hladce. V čem vidím svou Manon.
Sbírka:
Ohnivý Manon
Manon, Hledám Tě
Hledám Tě v oblacích
Manon, dívej se
Dívej se do očí mých
Manon, má inspirace
Má inspirace krás
Manon, mé líce
Líce zčervenaly zas
Manon, ty chladná
Chladná sílo slov
Manon, vidím Tě
Vidím Tě v luny nov
Manon, vzdálená
Vzdálená dechu smrti
Manon, bez tebe
Bez tebe kráčím po své trati
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Lioness, carodejka, Gabrielle, CULIKATÁ, Marfuša, Danga
Komentáře (4)
Komentujících (4)