Celý svět
Kroky tvoje slyším všude
A moji mysl oblbuje.
Chci tě znovu
A nepouštět z rukou.
Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A zatemní se celý svět.
Růže s černá,
Moře zrudne
A tma se všude pohybuje.
Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A zatemní se celý svět.
Houpá se mi houpačka
A tleskáme si ručkama.
Chvíli šťastná jsem
Pak zatemní se svět.
Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A zatemní se celý svět.
Zavírá se poupátko
A mě volá děťátko.
Svět je krutý
A můj konec smutný….
Zlo……. Je jak ostré sklo.
Kapky krve
Skanou na zem
A mě rozední se svět.
Kapky krve
Skanou na zem
A mě rozední se svět…….
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, Haminka
Komentáře (0)