Anotace: ...už dva roky mám doma úžasnou kočičku Betynu, rodem ze dvorka...a ta se nechá pěkně hladit...
miluju ta kočičí stvoření...i mě by se líbilo být kožíškem některé z nich :-)
02.12.2010 16:31:00 | Sam&ntha CH.Camberly Way
Vzhledem k tomu, že jsem po dlouhé době zavítala na liter, díky těm knížkám... Dala jste mi novou inspiraci.Děkuju za komentář... Tahle básnička se mi také velmi líbila. :)
Taky se mějte dobře. L.
12.10.2010 15:02:00 | Štětice
a já mám pořád dveře dokořán,
takže ta plná miska kočičí
je k mání...
ale to ty dobře víš...
:o)
06.10.2010 19:44:00 | Cecilka