Tvoje rychlost je nejlepší rychlost
Anotace: ještě pořád čerpám z dojmů z cest
http://www.youtube.com/watch?v=yrvGmg0cMoU
Your speed is the best speed.
Nápis u cesty …
Jak je to někdy těžké jít
rychlostí svých možností,
když tolik je kolem Tebe rychlejších
Jak je někdy těžké jít
rychlostí svých možností,
když jsi potkal přátelé,
ale jdou pomaleji …
A tak někdy zpomalíš
a jindy je čas na chvíli se rozloučit,
některé potkáš pak večer, nebo zítra
Některé až na samém Začátku,
tedy na Konci jsem chtěla říct
Přečteno 310x
Tipy 23
Poslední tipující: Bíša, Šerák, j.c., Íá, PIPSQUEAK, Taog, Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)