Bezdomovec-anděl
Anotace: to se fakt stalo...skoro
Potkala jsem ho na pavlači,
hromádka peří
u mých dveří
a prý mu stačí
když se ohřeje.
Proč bych mu nenalila
do sklenice čistého vína?
Křídla mu zatím vyžehlím-
soucitná jsem,já vím.
Křídla si odložil,
obroučku svatozáře na věšák.
Kdo za to může co bylo pak?
Že víc jak anděla
jsem muže viděla,
polibek polibkem oplácel
mi celou noc
a ráno byl ten tam
jen na polštáři
pro vzpomínku
bíločerné pírko mám...
Přečteno 316x
Tipy 42
Poslední tipující: René Vulkán, ECHO PARAZIT, ZILA78, Eru Alonnar, Pevya, 6thSun, A'tuin, Holis, Šerák, Divoženka1, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)