Proč ptáš se vždyť to sama cítíš
snový přelud zloděj, vrah
Není možné uvěřit ti
že sama z něj právě nemáš strach
Pravda máš pocit že je zde
ale není skutečný
Dotkni se ho rukou něžně
snad zmizí, snad ti odpoví
10.11.2010 16:14:00 | Eru Alonnar
To objevování sebe sama je stejně bolavý jako strhující. Doufám, že v pravej čas budu mít to bolavý dávno za sebou :-)
14.10.2010 18:56:00 | 6thSun
Moc hezké, taky se na tohle často ptám.
Žiješ doopravdy?
Tvé srdce cítí?
Nebo jsi sám sobě iluzí?
Koho to vidíš v zrcadle-kdo jsi???
06.10.2010 11:52:00 | carodejka