TVÉ MLADÍ VZAL TI ČAS.......
Slova se k stínu halí
víš ale že lásky plály
jen v krasném okamžiku
jsou sny jak sochy z krápníku
ticho je nahota
nahota bez citu
každá trampota
co hledá naivitu
Když zjeví se ozvěna čekání
tak možné hledání
smutek se dál braní
čas co nemá stání
tvé mladí vzal ti čas
kopřiva tak nepálí
kdo sleduje tě z povzdálí
ten staví ze snu hráz.
Přečteno 259x
Tipy 28
Poslední tipující: modrá..., PIPSQUEAK, Niky88, Agniezka, Gabrielle, Mbonita, hašlerka, Zasr. romantik, carodejka, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)