Anotace: jak někdo má srdce..tak určitě umře.../Irena Dousková Hrdý Budžes...S8 /poslední dva řádky jsou přímo od autorky samotné,za což jí děkuji..
a keď nesúhlasím a podľa mňa je srdce najlepší liek? .. ale povedla se ti, to je pravda :)
08.10.2010 11:19:00 | lennerka
Tipuju za báseň i za mého milovaného Budžese.
("A komunisti jsou svině, akorát se to nesmí řikat.")
06.10.2010 22:24:00 | Jana M.
Taky mám tu zkušenost, je to svatá pravda, koho milujeme a má dobré srdce brzy odejde ale proč?
co ale zůstane
"když někdo má srdce
tak určitě umře..."
06.10.2010 19:26:00 | carodejka