VLAKY, TY ŽELEZNÉ STONOŽKY
Anotace: . . . můžou svést na scestí, a ukončit život :( . . .
betonová města
zuří písty vlaků
a železnic, kde
se sbíhají jako hadi
svíjí se ve smyčkách
dopravních oběšenců
a výpravčí řvou
pokyny těmto
železným stonožkám,
které někdy ucpou
koleje, když
jim někdo vletí
do rozmazané cesty
. . .
a radost to nikomu neudělá,
když někdo vkročí na scestí,
kde rychlá smrt
říká:
KONEČNÁ!
a člověk stejně
jak se narodil
opustí svůj vlak života...
nadobro...
někdy se ani pořádně nerozjede
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, jitka.svobodova, Gabrielle, labuť, Mbonita, ZILA78, WAYWARD, Jiná, Danga
Komentáře (2)
Komentujících (2)