Anotace: ...prý jedna šňůra pupeční nás spojuje, tak nerozumím tomu, proč spolu často bojujem...
Jednou Bůh dostal chuť se pobavit
a ve chvíli slabosti téměř lidské,
rozhod' se lidi proti sobě postavit
a proto perou se bytosti sobě blízké...
10.10.2010 01:17:00 | G.P.
...někdo říkal,tak běž a miluj...tak jsem šel a miloval.
Udělal bych to i bez něj :) ST
06.10.2010 20:30:00 | WAYWARD
Jednou Bůh dostal chuť na milování
A hvězda jménem Slunce krásně zářila
Tak prostě nelenil, pustil se do díla
/vždyť jeho náruživosti se žádná neubrání…/
Jednou Bůh dostal chuť na blízké splynutí
S vášnivou razancí se v Mléčné dráze válí
pod vzruchem slastných vnad, kdy vesmír je mu malý
/a toky jeho rozkoše jsou galaxií zajmuty/
Jednou Bůh dostal chuť se hlučně pomazlit
Zem potomkem snad věrných jeho rysů
Zdánlivý zkrat byl pro duše i pro nádechy přísun
/ta chvíle žhavých prožitků nám dovolila žít/
p.s. - chybí mi Ty chvíle, kdy jsme tu obě
mám Tě tolik ráda!!!
06.10.2010 20:19:00 | šuměnka