Anotace: Díky WhiteSkull jsem se rozhodla otevírat témata, která jsou mnohdy tabu.......neboť vy jste se možná přestali dívat kolem sebe, ale jiní ne....
:o) to co cítí...noo občas píšu jako muž a stejně ho nemohu tak nějak vystihnout...
15.10.2010 23:17:00 | whiolet
Básnička se mi líbí,spíš mám problém sám se sebou,jako rytíř prožívám beznaděj.Toto téma jsem chtěl psát,ale nemůžu vystihnout, to co žena cítí...Dík za to téma.
14.10.2010 23:10:00 | Danger
Neumím sama sebe posoudit, tak jako neumím skládat o jaru a jiných všednostech i když krásných a pozitivních...
11.10.2010 11:40:00 | whiolet
..no tohle je husté téma...ale myslím že na to jak jsi mladá si to uchopila super a krásně vystihla musíš být hodně empatická duše :)
10.10.2010 23:37:00 | Noc17
:-(
07.10.2010 17:17:00 | Chancer