tenkrát setkal jsem se skatem
a nahlédl mu pod kapuci
sekyru jak brousil chvatem
před staroměstskou exekucí
řek jsem: až mi setneš hlavu
snad zachvěje se dav i věž
při pohledu na popravu,
však lásku, tu mi nesetneš
***
JIří senior
07.10.2010 10:13:00 | j.c.
čeho by se duše bála
ona by se radši smála
nebo že by trochu dala?
Trochu čeho ...???
ST!
06.10.2010 23:16:00 | Zasr. romantik