No titl
Anotace: ...nezbavuj se krásných citů,mnohdy je to vše,co máš
Ukládám lásku do plenek
k životu prý třeba není
jakož budoucí bezzemek
co dědí dluhy z pokolení
pár vymlácených okének
... stářím si to uvědomí
... čas však vyléčil i soudce
co myslel že je pekař
když topí svůj um v housce
nevěř že jsi klikař...
přichází to polehoučce
Přečteno 367x
Tipy 14
Poslední tipující: saddova, Šerák, Danga, Niky88, Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)