Anotace: ...šuměnka nedávno si chandru prala, to abych taky do práce se dala... :o)
mám vodu, ocet, mám i Jar
i pocit mám, jak zvolna stárnu
a snad i veršů mívám dar
však nemám, vážně nemám karmu
:o)
Jiří senior
07.10.2010 09:57:00 | j.c.
Čistíš svou karmu / a já si blbka jenom chandru prala
místo, abych si činy předků dala do sava
Pak zcela logická je totiž moje únava
když karmicky z minulých životů na mne bol sálá…
Čistíš svou karmu / a já si blbka ničím klouby na valše
místo, abych si osud zvolený zkusila vyvařit
Pak totiž zcela logicky já nemohu mít klid
když karmicky skrz moji čistotu, mé kroky vedou do falše…
Čistíš svou karmu / a já si blbka v neckám dlaně studím
místo, abych si míček s ionty pořídila
Pak teprv´ totiž bude moje karma bílá
A předkové či bídné okolí mne o krásy či city neochudí…
07.10.2010 09:40:00 | šuměnka