..tak nějak to možná bylo..
Anotace: opět koment na Cecilčinu: Narozeni / to téma mi připadá skvělé
Jednou Bůh dostal chuť na milování
A hvězda jménem Slunce krásně zářila
Tak prostě nelenil, pustil se do díla
/vždyť jeho náruživosti se žádná neubrání…/
Jednou Bůh dostal chuť na blízké splynutí
S vášnivou razancí se v Mléčné dráze válí
pod vzruchem slastných vnad, kdy vesmír je mu malý
/a toky jeho rozkoše jsou galaxií zajmuty/
Jednou Bůh dostal chuť se hlučně pomazlit
Zem potomkem snad věrných jeho rysů
Zdánlivý zkrat byl pro duše i pro nádechy přísun
/ta chvíle žhavých prožitků nám dovolila žít/
Přečteno 292x
Tipy 30
Poslední tipující: Špáďa, enigman, Bíša, Jiná, hašlerka, Cecilka, WhiteSkull, Gabrielle, Tamara, Mbonita, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)