inspirováno otázkou "Kdo jsi?"
Anotace: inspirováno otázkou "Kdo jsi?" - není to celkem ono - zřejmě se odpověď ještě bude vyvíjet
jsem bůh, poutník, světlo, duše
jsem srdce – srdce, které tluče
jsem soucit, vděčnost
jsem i nejsem věčnost
jsem radost, hravost
tma i zpátečník,
jsem i smutek a nevděčník
jsem člověk i zvíře,
sílu mám ve víře
a to i ve chvílích,
kdy si nevěřím
jsem stálá i proměnlivá,
dítě, žena, dcera, milá
matka, tchýně, kouzelnice,
démon, skřítek, smíšek, víla
jsem černá i bílá
jsem duhové spektrum,
touha, která volá
jsem chaos i klid
tak čau!
už zase musím jít
když z povahových bouří
spustili jsme další mříž
jsem všechno
jsem nic
Přečteno 383x
Tipy 32
Poslední tipující: Alien.v.v.s., la loba, sveřep, Bíša, Gabrielle, Jeněcovevzduchukrásného, PIPSQUEAK, WhiteSkull, j.c., 6thSun, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)