Anotace: Bez stínů by nebylo světlo, Bez noci by nebyl den. - smutno mi je... nebo - spíš vlastne jaksi jsem teď bez pocitů... :(
Tenhle pocit dobře znám. Do básně ho dát neumím tak krásně jako ty. :o)
10.01.2006 19:07:00 | Buližník
No to je přesně to o čem jsem mluvil, absolutní apatie citů. Alespoň mám prý o čem psát. A ty nemáš, neříkej. Piš třeba o mně, asi nikdo mě víc nezná tak jako ty. Jsem přeci případ pro psychiatra. Kdysi sem řek, že mně pozná ten, kdo si přečte moje texty a hodně toho pochopí, myslím, že ty chápeš hodně. Narozdíl od jiných, kteřá jenom napíši. jo pěkné, za sto. Píšeš že zkusit bojovat musíme znova. Tak se snaž bojovat. Možná že snažit by se nás mělo víc.
10.01.2006 18:56:00 | D.Angel