HOVORY NA H
Anotace: myšlenka co opustila hlavu teď si bloudí někde v davu
Není spaní jako spaní
Mě se líbí spaní
S krásnou, mladou paní
Nebyla by lepší slečna ?
Paní dávno je netečná
V tomto pro Vás zbytečná
Žádnou slečnu, paní má
Vy jste pro mne jediná
Milý pane Vy jste blázen
Raději hned zpátky na zem
Žena dál je rozvášněná
A na jeho postavení
Tady dost prostoru není
Neskončili v posteli
Však jen smrt je rozdělí
Přečteno 316x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, jedam, jehlaspichlas, Gabrielle, Mbonita, James Libustka, patrikus, 6thSun, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)