Anotace: ................
Přílišné snění se prý nedoporučuje, ale ne nadarmo se řéká, že sny jsou jedny z několika málo věcí, které dokáží člověka hnát zasejkc kupředu a tak nějak držet nad vodou, když to všecko skřípe... Ovšem, realitě, té se nic nevyrovná a hlavně, jen mi to všecko můžeme změnit, bo udělat nejen jináč, ale hlavně sami za sebe.
11.10.2010 22:04:00 | NikitaNikaT.
Taky mám snění jako nejlepší relax....dokud je o čem snít, máme vyhráno. Moc hezké veršíky, dávám ST.
11.10.2010 15:45:00 | hypertenze