Krásné. S životem se musí zacházet zodpovědně a s láskou, jako s děťátkem.
08.10.2010 10:37:00 | Dota Slunská
Krásné ohlédnutí,
jak ten život letí,
vejde se do dvou slok,
a třetí se právě píše,
poslední života skok
ST
07.10.2010 21:54:00 | Kars
osmnáct řádků shrnulo Ti třetinu života
já skvěle jsem si početla a nadchl mne ten sled
jímž v rytmu logickém se křídla třepotaj´
všech našich poupátek, co rozvíraj se v květ...
07.10.2010 20:50:00 | šuměnka
polévka kápla na kolena
malý když jsem byl chlapec,
to smůla byla zatrolená
hned jsem dostal záhlavec
po létech když v dospělosti
podobný se případ stal
že záhlavců nebylo dosti
sám se sebou jsem žertoval
:o)
Jiří senior
07.10.2010 20:14:00 | j.c.