Poslední list
Poslední listy spadnou ze stromů
jak barevné peří se oddávají hrám
temným dálkám říkám zatím ne…
ještě nepláču, nenaříkám
………..
V kalném dni, v podzimním
chladnu,
jen vnímám propast,
je blízko, tolik blízko k možnému pádu.
já ještě nepláču, nenaříkám
…………
Poslední slova rozlétnou se nocí
a auto odjíždí, kdo ví kam,
prokřehlý ptáček odzpívá svojí oktávu…
ještě nepláču, nenaříkám?
Přečteno 391x
Tipy 21
Poslední tipující: zelená víla, j.c., Bíša, carodejka, jitka.svobodova, Psavec, Gabrielle, modrá..., CULIKATÁ, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)