Dítě
Anotace: ...snad jen slovní hříčka...(6.12.2005)
Mysli si, že jsem dítě
co když uvidí tě
silou svých dětských paží
přitisknout se k tobě snaží.
Mysli si, že jsem dítě
co pláčem svým vábí tě
přijít a u postýlky se posadit
utěšit a po vláskách pohladit.
Mysli si, že jsem dítě
co láskou svou pohltí tě
co na všech obrázcích tě maluje
co celým srdíčkem tě miluje.
Komentáře (0)