Strojvedoucí
Anotace: o smrti,.....pro tebe :)
Každý má kam odejít,
jenom já tu stojím sám,
proč necháte mě dále žít,
proč tu stále zůstávám.
Proč do vlaku nenastoupím,
když si přijel pro mne?
Možná,že už dávno odjel,
ujel!
A já tu čekám po tmě.
A ten malý strojvedoucí,
toho já dobře znám,
pod uniformou,pod čepicí,
já smrt mou známou poznávám.
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: whiolet, KR1571N4, Gabrielle, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)