Kdybys
Kdybys mě tak pohladil po lýtku
věřila bych, že se vše změnilo,
ale ono se to nestane
Kdybys mne tak políbil na šíji,
věřila bych, že je vše na samém začátku,
ale do reality to má daleko
Kdybys mi daroval milující úsměv
věřila bych, že naděje existuje
možná, že existuje - jen zdechla
zdechla a nyní tleje
Přečteno 358x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiná, Gabrielle, Jan Hrábě, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (0)