Anotace: A taky jsem se ptala, co to je od srdce, a prej je to tak, že srdce je nejhorší nemoc. Jak má někdo srdce, tak skoro určitě umře. (Irena Dousková - hrdý Budžes, s.8)
Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)
jedno vím jistě... Tvoje srdce je kásnější než tisíc hvězd ;) a taky... velká srdce neumírají... :)
08.10.2010 15:50:00 | blue
Popisuješ to co prožívám a velmi krásně.
Ne, že by mi pomohlo to, že na tom může být někdo ještě hůř, to ne. Jen to souznění.
Díky.
08.10.2010 13:47:00 | Dračičák
Teda..opravdu se Ti povedla, je skvělá..já bych se nebála říct dokonalá..:)
08.10.2010 12:01:00 | Hazentla