ZA CO ?
Jsi ďábel, satanáš
Jak hříšné myšlenky dnes máš
Seznámit mě s cizím mužem ?
Cožpak sami si už nepomůžem ?
Co je to za hloupou chvíli ?
Proč jsme se tak odcizili?
Nechceš-li mě, nechej tak
Dnes přejels mě jak těžký vlak
Odpovědi se už nedočkám
Raději půjdu
Spi si sám
Přečteno 335x
Tipy 20
Poslední tipující: ewon, kroužek, Oťas, hašlerka, la loba, jedam, Dota Slunská, Veru, jára spots, jehlaspichlas, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)