LEŽÍCÍ MRTVÝ LOVEC VLASTNÍCH OBJETÍ
Anotace: když myšlenka je prázdná...
Jsem v dešti
ze střel tvých tajných zbraní
tak co říct ti brání
když znovu hledáš v síti
blázny co se chytí
ale mně se to netýká
jen vzpomínka ti odtiká
jen nahlas se to neříká
že jsou jen v naději
věty co lásku spalují
když myšlenka je prázdná
není tu lahev vratná
jen ve větě těch dojetí
leží lovec vlastních objetí.
Přečteno 289x
Tipy 26
Poslední tipující: Niky88, PIPSQUEAK, carodejka, zelená víla, Zasr. romantik, Psavec, Mbonita, WAYWARD, Květka Š., Gabrielle, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)