Zhasíná hvězda
Anotace: Měl jsem špatnou náladu a tak jsem se vypsal.
Hvězda hasne,
potichu hyne,
paprsky její líné
se třepetají.
Paprsky jasné,
pomalu ztrácí intenzitu
toužíc po soucitu,
až dech se tají.
Poslední snaha
o další chvíli
ze zbytků síly
hvězda naposledy zahoří.
Umírá hvězda drahá,
astronom slzu roní,
život dal by pro ní,
v polštář hlavu zaboří.
Zhasíná hvězda...
Přečteno 380x
Tipy 16
Poslední tipující: Alien.v.v.s., pamp_elka, umělec2, Klira_VK, Haminka, Gabrielle, la loba, whiolet, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)