Sad
Chodili jsme v léťe v sad,schovávat se,
tam si hrát a v blahém dětství prodlévat.
Však dospěli jsme byl už čas,zapojit se do lidí mas,
kde pozastavil se snad čas a najednou rozbujel se zas.
Zestárli jse,už byl čas,
věděli jsme,co čeká nás,
zestárli jsme,byl náš čas.....
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: mexx
Komentáře (2)
Komentujících (2)