Životní II....
Anotace: jen tak lehce....
Slzy,
jako korálky..
Padají princezně,
do dlaní.....
Dívá se,
po tichu....
A v duši má prázdnotu,
tak jako nikdo z nás....
Nemůže spát,
ruce spíná k sobě...
A prosí Boha,
o návrat....
O vrácení času,
o její maminku....
Která jí šeptala pohádky,
kterým chtěla věřit....
A tak dnes v noci,
klečí holčička...
Na své posteli,
spíná ruce a nemůže pochopit...
Proč se to stalo,
do očí vhání se jí další slzy....
Rakovina,
o tom mluvili dospělý...
Slibovali,
že se uzdraví...
Věřila na šťastné konce,
ale i ty vzali za své.....
A samota dnes,
je jejím společníkem...
Na cestě,
k poznání....
Přečteno 305x
Tipy 26
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Danger, WhiteSkull, Gabrielle, Noc17, Bíša, carodejka, Psavec, Mbonita, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (5)