Žízním
Žízním Pane dej mi prosím pít...
Hladovím
Hladovím Pane nasyť mě ať mohu žít...
Blouzním
Blouzním Pane vezmi do své ruku mou...
Třesu se
Třesu se Pane zahřej mě láskou svou
Pláču
Pláču Pane zlíbej moji tvář
Trápím se
Trápím se Pane ukaž svou zář
Utíkám
Utíkám Pane skryj mě
Bojím se
Bojím se Pane zkonejši mě
Umírám
Umírám Pane vezmi mě do svého náručí...
Doufám
Doufám Pane a duši Ti poroučím