Blue Frame Of Mind
Anotace: tak ještě jednou..
Byla jsi bílá
jak sněžný lože
v něm vítr chvívá
Přihořívá…
Stydlivě milá
v odstínech moře
z půlnočních vlasů
Podmanivá…
Pojď… Pojď…
Princezničko sama
Slíbím ti zlíbeznit rosou máky dnů
- tančívají bosí
zjitřenci v tajemnu
zmámení z dívčích tónů
lyrických salt v soprán
Lodičky neuhasí
žíznivých nocí snů
voláním na Pegasy
Ať blůzku rozepnu
pro červánkový časy únorů na oknu
pršících z trestné kasy
mé basy frame of mind
Byla jsi křehká.. Neznala chlapy
A prý tě trápí
- Emoce rán
Soužena hledaj'
déšť pro okapy.. bubnují.. sténaj'
u něžných jam
-
Byla jsi hříšná
věznila bouře
když vítr chvívá
Přihořívá?
Bordová víla
poutána k hoře
v měsíční touze
Důvěřivá
Přečteno 454x
Tipy 22
Poslední tipující: BLUE-from-the-NIGHT, carodejka, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, hanele m., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)