ranní...
Nedávno bylo opět naše ráno
Otevřelas oči, ty Tvé zelené.. však víš modroočko...
Milý scénář... kuk jedním, potom druhým okem
Nebývá to často..
První nesmělý pohled v novém dni
Vždy jsi tulivě prohřátá... klubíčko z vláskú
Krásné nuance... miluješ chladné povlečení... víš že jsi neposeda?
Jsem zajatcem Tvých rán, tančíme nohama po přikrývce
... ještě pět minut prosím...
Přečteno 239x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
Komentáře (0)