Výpočet starobního důchodu
Novák s platem na minimu,
žmoulá v ruce přiznání,
od okolí za tu dřinu,
sklízí vlahé uznání.
Dunovi se nechce věřit,
za co lidé chodí makat,
až jim budou důchod měřit
bude se smát, oni plakat.
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, jitka.svobodova, fleker, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)