Metodická příručka pro příslušníky ozbrojených sil
Anotace: .. z příručky z roku 2010
Policejní příručka nám radí,
v norách, div se světe,
mohou býti velice zlí hadi,
tak je nedrážděte.
Hmyz také dle rozkazu,
zlý je asi jako had,
nehledíš-li zákazu,
degradovat, odstíhat.
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, carodejka, fleker, la loba, malá slečna, synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)